Zásady ochrany osobních údajů (GDPR)

Kdo jsme

POPELÁŘ s.r.o.

IČO:  24253278
DIČ:  CZ24253278

Karlínské nám. 12/59,
186 00 Praha 8

email: autodoprava.popelar@centrum.cz

Naše webová adresa je: http://handicap-transport.cz

Jaké shromažďujeme osobní údaje a proč je shromažďujeme

Kontaktní formuláře

Pro  objednání dopravy zákazníkem je možné využít objednávkový formulář, který je nám odeslán na emailem na adresu autodoprava.popelar@centrum.cz. Údaje z těchto emailů jsou uchovány trvale v rámci poskytovatele emailové schránky. Zároveň jsou data vložená do databáze umístěného v zašifrované podobě na serveru poskytovatele hostingu. Údaje v databázi jsou uloženy po dobu maximálně jednoho roku.

Nepoužíváme je za účelem marketingu (tzn. neposíláme žádné nevyžádané newslettery nebo marketingová sdělení).

Cookies

Pokud na naše stránky přidáte komentář, můžete povolit uložení jména, emailové adresy a webové stránky do cookies. Tímto způsobem se snažíme zvýšit váš komfort, když budete psát nový komentář už pak nebudete muset tyto údaje znovu vyplňovat. Tyto soubory cookies budou mít životnost jeden rok.

Pokud máte účet a přihlašujete se k tomuto webu, nastavíme dočasné cookie pro ověření, zda váš prohlížeč přijímá soubory cookies. Tento soubor cookie neobsahuje žádné osobní data a při zavření prohlížeče se zruší.

Při přihlašování vám nastavíme také několik souborů cookies pro uložení vašich přihlašovacích údajů a pro nastavení zobrazení obrazovky. Přihlašovací soubory cookies mají životnost dva dny a cookies pro nastavení zobrazení mají životnost jeden rok. Pokud potvrdíte možnost „Zapamatovat si mě“, vaše přihlášení bude trvat dva týdny. Pokud se ze svého účtu odhlásíte, přihlašovací cookies budou odstraněny.

Pokud upravujete nebo publikujete článek, bude ve vašem prohlížeči uložen další cookie. Tento cookie neobsahuje žádné osobní data a jednoduše označuje ID příspěvku, který jste právě upravili. Jeho platnost vyprší po 1 dni.

Vložený obsah z dalších webů

Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web.

Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

Analytika

S kým sdílíme vaše údaje

Vaše údaje s nikým nesdílíme.

Jak dlouho uchováváme vaše údaje

Pokud přidáte komentář, komentář a jeho metadata budou uchovávána po dobu neurčitou. Údaje jsou uchovávány za účelem automatického rozpoznání a schválení všech následných komentářů, místo jejich držení ve frontě moderování.

Pro uživatele, kteří se registrují na tomto webu (pokud mají tuto možnost), ukládáme také osobní údaje, které uvádějí ve svém uživatelském profilu. Všichni uživatelé mohou kdykoliv vidět, upravovat nebo smazat své osobní údaje (s výjimkou toho, že nemohou změnit své uživatelské jméno). Administrátoři webu mohou také tyto informace zobrazit a upravovat.

Jaká máte práva?

Pokud máte na tomto webu účet nebo jste zde přidali komentáře, můžete požádat o obdržení souboru s exportem osobních údajů, které o vás uchováváme, včetně všech údajů, které jste nám poskytli. Můžete také požádat o odstranění veškerých osobních údajů, které o vás uchováváme. Tato možnost nezahrnuje údaje, které jsme povinni uchovávat z administrativních, právních nebo bezpečnostních důvodů.

Kam posíláme vaše data?

Vaše data nejsou poskytována dalším subjektům.

Vaše kontaktní údaje

Vaše kontaktní údaje jsou uchovány ve Vámi zaslaných emailech.

Dodatečné informace

Jak chráníme vaše osobní údaje

Vaše data jsou u nás v bezpečí. Přijali jsme technická opatření, která zajišťují zabezpečení osobních údajů šifrováním přenosu dat pomocí HTTPS protokolu a zabezpečili vaše osobní údaje v souladu s čl. 32 GDPR.

Jaké máme postupy při úniku informací

  1. Informovaujeme jednatele spoolečnosti jednatele
  2. Do 72 hodin informovat dozorový úřad – Úřad pro ochranu osobních údajů
  3. Je-li to potřeba informovat i subjekt údajů (zákazníka / zaměstnance)

Od kterých třetích stran získáváme osobní údaje?

Naše společnost nezískává touto cestou žádné osobní údaje od třetích stran.

Jaké automatizované rozhodnutí provádíme a/nebo profilujeme uživatelská data?

Naše společnost neprovádí žádné automatizované rozhodnutí ani profilování Vašich uživatelských dat.

HANDICAP-TRANSPORT.cz – doprava pro zdravotně postižené osoby ZTP/P a ZTP